Kayak Hengelsport – de beste vissen te bieden heeft

Shari Hearn asked:

Een als de heetste trend tegenwoordig in de visserij is kajak vissen. Waarom? Laat me de telling van de manieren:

1. Kayaks kunt u plaatsen gemotoriseerde boten kan niet.

Dat kan vertalen naar meer vis gevangen met het vermogen van de viswateren die andere boten niet kunnen komen.

2 . Kajaks zijn gemakkelijker te vervoeren dan de andere boten.

Kajaks gemakkelijk kunnen worden vervoerd met uw SUV of vrachtwagen. U kunt zelfs kopen vouwen kajaks die kunnen passen in de kofferbak van je auto – die neemt het gemak van het vervoer naar een geheel nieuw niveau.

3. Kajaks zijn niet zo duur als andere boten.

De vouwen kajaks kan duurder zijn dan de stijve kajaks, maar al bij al zijn ze nog steeds goedkoper dan andere gemotoriseerde vissersboten.
< br /> 4. Kajaks zijn gewoon leuk.

Er is gewoon iets over het feit dat zo dicht bij het water, dat maakt kajaks zo leuk om te vertoeven

Kajaks gebruikt voor de visserij zijn anders dan kajaks gebruikt voor raften, omdat zij meestal SOT (sit on top) kajaks, evenals doorgaans breder dan wildwater kajaks. Ze hebben vaak veel groter dan deklading-gebieden voor gemakkelijkere opslag van uw vistuig; sommigen zelfs waterdichte opslag te bieden via interne schotten. In tegenstelling tot traditionele one-vaarder wildwater kajaks, vele vissen kajak kunnen twee of drie peddelaars tegemoet te komen.

Hoewel u misschien geneigd om meteen rennen naar buiten en een kajak kopen, is het waarschijnlijk een goed idee om de wateren te testen door het nemen van een klas op kajak vissen, of het inhuren van een outfitter voor begeleide kajak-visreizen. Terwijl kajaks zijn goedkoop in vergelijking met gemotoriseerde boten, kan het nog steeds een paar honderd dollar investering. Het is goed om te weten zou je eigenlijk kajak vissen te genieten voordat u een aankoop doet.

Wanneer u klaar bent om een kajak te kopen, zijn er een aantal dingen te letten bij het vergelijken van kajaks:
< br /> 1. Zorg ervoor dat je comfortabel, op zoek naar een kajak met veel beenruimte, en zorg ervoor dat je kiest een kajak met een gewicht dat de capaciteit zal met zowel u en uw vistuig.

2. Zorg ervoor dat de kajak is gemakkelijk te laden en lossen. U wilt misschien ook overwegen een opvouwbare kajak. Als de kajak is makkelijker te laden zul je waarschijnlijk wilt gebruiken vaker.

3. Vraag advies aan deskundigen. Vertel ze wat het type van een visser (en vrouw) je bent. Dit zal helpen bij het bepalen van het type kajak moet je kopen.

Waar Kayak Vissen ga?

Er zijn zo veel grote plaatsen in de Verenigde Staten om kajak gaan vissen, maar enkele van de beste plekken zijn onder andere:

Everglades National Park – Florida

door sommigen beschouwd als een van de beste kayak-vissen locaties in de wereld, Everglades National Park biedt een uitstekende het hele jaar door vissen op forel, roodbaars en Snook, en ligt op slechts 30 minuten van Napels, of 90 minuten van Miami en Ft. Lauderdale. Met 1,4 miljoen hectare in het park alleen, en 10.000 eilanden omringd door mangroves, slikken en zandstranden, zou je nooit willen.

La Jolla Shores – California

Maar laat Als u niet verlaten Everglades National Park, zult u nooit ontdekken kajak vissen in La Jolla Shores buiten San Diego, die bekend staat als de beste locatie in Zuid-Californië voor kajak vissen. U kunt vissen op heilbot, witte zeebaars, Calico bas, yellowtail en barracuda's, onder anderen. Houd er rekening mee dat u uw voertuig te trekken rechtsaf naar het zand aan uw kajak te lossen, en dat het gebied waar u start is een ecologisch behoud van de visserij, die verbiedt totdat u bij de boei lijn, dat is ongeveer een halve tot een mijl uit, zodat u zal hebben sommige peddelen te doen voordat je begint te vissen.

Oost Matagorda Bay – Texas

Kajakkers van harte welkom bij Matagorda Bay met hun eigen kajak paden die leiden tot grote roodbaars en gespikkelde forelvissen. Geen gemotoriseerde boten toegestaan, hetgeen betekent dat alle kajakkers spectaculaire visserij allemaal zelf. Oost-Matagorda Bay ligt ten zuiden van de stad Matagorda ligt, naar de Golf van Mexico.

Om echt het meeste uit uw vissen kajak-avontuur, je moet echt een kajak-visserij klasse of lessen te beschouwen, een ervaren gids. Basic lessen zal betrekking hebben kajak veiligheid, evenals de lancering en de landing in de branding. Het kan niet genoeg dat een les over de kajak gevist mag het verschil tussen een grote dag van de visserij en een ellendige tijd te maken worden benadrukt.

Website content

Leave a Reply

Your email address will not be published.